“Δεν θέλει να εμπλακεί στην ΠΑΕ ο Γράντας, ο Δασυγένης έχει διάθεση να βοηθήσει”

Ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα και στην σημασία του να συμμετέχουν στον σύλλογο βετεράνοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την συμμετοχή του Κούη και του Ζήνδρου στον Άρη: Η χρονιά είναι δύσκολη, περίεργη και δημιούργει ερωτηματικά για την συνέχεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η ομάδα να επιστρέψει  στους ρυθμούς της και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Οι Κούης και Ζήνδρος έχουν υπηρετήσει την ομάδα, είναι δεδομένη η αγάπη τους για τον σύλλογο. Είναι κάτι που και οι βετεράνοι του Άρη το θέλουν και το ήθελαν αλλά και ο σύλλογος το απαίτησε. Έπρεπε να έρθουν και άλλα παιδιά και να βοηθήσουν. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής έγιναν κρούσεις και στον Κούη και στον Ζήνδρο. Ο Κούης έχει απαντήσει και έχει ξεκινήσει. Ο Ζήνδρος συζητιέται ακόμα και θα καταλήξει. Έχουν προσωπική σχέση εδώ και  χρόνια και ο κ. Καλαιτζίδης ζήτησε τον κ. Ζήνδρο”.

Για τον Γιώργο Φοιρό: “Ο Φοιρός δεν έχει σταματήσει από τον Άρη. Είναι επαγγελματίας προπονητής, οι γνώσεις του είναι τεράστιες, γνωρίζει την κατηγορία και όσα έχει να δώσει είναι πολλά και οι γνώσεις του τεράστιες. Νομίζω η διοίκηση θα δώσει κάποιες λύσεις στο θέμα. Ελπίζω πως θα παραμείνει. Στις συζητήσεις με την διοίκηση άφησαν να εννοηθεί πως θα είναι και ο Φοιρός στην ομάδα”.

Για τα πράγματα που περιμένει από την διοίκηση: “Ακόμα δεν είδαμε τα σπουδαία βήματα όμως γίνονται κάποια βήματα με δυσκολία και έτσι θα πάει. Το θέμα είναι οι χορηγίες που έχει υποσχεθεί ο κ. Στεφανίδης για να λύσουν τα χέρια της ομάδας. Μαζί με τα διαρκείας θα υπάρξει μια ρευστότητα για να καλυφθούν τα αναγκαία για την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν η ομάδα πόσο δύσκολα είναι οικονομικά. Τα εισιτήρια πάνε καλά και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο και υπάρχει πάντα στήριξη. Χρειάζονται να γίνουν και κάποια βήματα που θα δώσουν αισιοδοξία, υποσχέσεις για το μέλλον ώστε να γίνουν πιο έντονες κινήσεις και πιο ουσιαστικές”.

Για το αν συμμετέχει τελικά ο Ζήνδρος: “Δεν είμαι σίγουρος, όμως το θέλει ο προπονητής, ο Ζήνδρος το σκέφτεται και πιστεύω θα καταλήξει. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα δέσιμο, ο Γιώργος είναι χαμηλών τόνων, αποδεκτός από την οικογένεια του Άρη και θα παίξει σημαντικό ρόλο. Γίνονται κάποιες σκέψεις για το τι θα είναι στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του Γιώργου για το αν θα ασχοληθεί”.

Για τις χορηγίες που ακούγονται: “Ακούγονται πολλά εδώ και καιρό. Περιμένουμε αποτελέσματα και θα βοηθήσουμε. Ακούγονται, γράφονται αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι Μου είχε πει πως κάνει συζητήσεις, περιμένει απαντήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Περιμένουμε και είναι μια κατάσταση δύσκολη”.

Για την περίπτωση να εμπλακεί ο Γράντας: “Δεν νομίζω να εμπλακεί ο Γράντας. Ξέρω πως σκέφτεται  και ενεργεί. Έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από το παρελθόν και δεν έχει διάθεση να εμπλακεί ούτε να βοηθήσει οικονομικά”.

Για τον Δασυγένη: “Ο Δασυγένης έχει μια διάθεση να βοηθήσει, βοηθάει ήδη, έχει άποψη για θέματα του συλλόγου, εκφράζει τις απόψεις του στον Στεφανίδη και βοηθάει και συμβουλευτικά και οικονομικά. Είναι μεγάλη η συμβολή του στον σύλλογο”.

Για το θέμα του ΑΦΜ που έθεσε ο Ψηφίδης: “Αυτά είναι θέματα περίπλοκα. Δημιουργούν σκέψεις και αντιπαραθέσεις στην οικογένεια του Άρη. Έχω την άποψη μου αλλά αφού η ομάδα έχει αποφασίσει να πάρει αυτό τον δρόμο είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε μαζί της και να την βοηθήσουμε. Δεν έχει νόημα να συζητάμε πράγματα που έμειναν σε σκέψεις”.

To Top