ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Δεν ξέρουμε πού θα παίξει η ομάδα! Έξυπνη κίνηση του Σκόμποε”

O Γιάννης Βένος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, για τον Κάλας, τον Αρβανιτίδη αλλά και για τον Όλε Σκόμποε.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την κατάσταση στον Άρη: «Δεν ξέρουμε που θα παίξει η ομάδα και περιμένουμε ανάλογα την κατηγορία τις μεταγραφές που θα κάνουμε».

Για την απόφαση της Γ.Σ : «Δεν υπήρχε ξεκάθαρη πρόταση εκτός από του Κάλας. Ο Κάλας ήταν συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις τη ομάδας και όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί του.

Για τον Αρβανιτίδη: «Θεωρώ ότι ήταν λύση της τελευταίας στιγμής. Το πλάνο του δεν ήταν ξεκάθαρο για την ομάδα και γενικά υπήρχε μια επιφύλαξη για τον κ.Αρβανιτίδη».

Για την επαφή Κάλας-Σκόμποε: «Ο Κάλας κάνει τις κινήσεις που πρέπει κάνει για να είναι ο Άρης δυνατός μέχρι να ανακοινωθεί η παρουσία του στη Φούτμπολ Λιγκ. Και μεταγραφές θα γίνουν αλλά όταν έρθει η ώρα. Η επαφή με τον Σκόμποε ήταν έξυπνη και εντυπωσιακή κίνηση γιατί ο Σκόμποε είναι άτομο κοινής αποδοχής στον Άρη που μπορεί να δώσει το κύρος που χρειάζεται η ομάδα. Ο Σκόμποε αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Άρη, η παρουσία του κρίνεται επιτυχημένη και είναι και φίλαθλος της ομάδας».

To Top