ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν ξεχνάει την αγάπη της για τον Άρη! Τσιαρτσιάνη στο PRESSARIS: «Μαχητική η ομάδα, ενθαρρυντικό το γεμάτο γήπεδο»

Μία ξεχωριστή παρουσία βρέθηκε χθες στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη με την αντίστοιχη του Μαρκόπουλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής το πρωταθλήματος της Α1.

Ο λόγος για την Μαρία Τσιαρτσιάνη, την πρωταθλήτρια της άμμου, η οποία είναι γνωστή για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά της και έδωσε το παρών στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά τς! Η ίδια, μάλιστα, υπήρξε αθλήτρια της ομάδας του Άρη κατά τη σεζόν 2004-΄05, που ήταν και η τελευταία της στη σάλα, ενώ το δελτίο της παραμένει ακόμα στον σύλλογο και όποτε θέλει μπορεί να το ενεργοποιήσει.

Την τελευταία δεκαετία η άμμος να ήταν αυτή που κυριαρχούσε στη ζωή της, αφού μαζί με την Βίκυ Αρβανίτη συνέθεσαν το «χρυσό» ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του! Πριν από λίγο καιρό, το ελληνικό δίδυμο έριξε τίτλους τέλους, με την μέχρι πρότινος συναθλήτρια της Τσιαρτσιάνη ν΄ ανακοινώνει το φινάλε της συνεργασίας τους.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η «χρυσή» ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε μία «μεταβατική», όπως την χαρακτήρισε η ίδια φάση, δεν αποκλείει να την δούμε ακόμα και με τα «κιτρινόμαυρα» ν΄ αγωνίζεται στη σάλα!

Η ίδια μίλησε στο PRESSARIS για την παρουσία της χθες στο ΔΑΚ Πυλαίας, για το πώς είδε την ομάδα του Άρη, για την «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά και για το μέλλον της!

«Μου έγινε μία πρόσκληση από τους ανθρώπους του Άρη, όταν τυχαία τους συνάντησα πριν από λίγες ημέρες, για να βρεθώ κάποια στιγμή στο γήπεδο και έτσι, λοιπόν, έγινε χθες! Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα!», τόνισε η ίδια, για να εξηγήσει:

«Το γήπεδο ήταν γεμάτο και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το γεγονός αυτό, καθώς όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές και ο κόσμος απομακρύνεται, αντί να πηγαίνει στα γήπεδα!».

Επίσης, ερωτηθείσα για το πώς είδε τις «κίτρινες» είχε να πει: «Ο Άρης διαθέτει μία ομάδα μαχητική, που δεν τα παρατάει εύκολα, και διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη. Αν συνεχίσουν τα κορίτσια ν΄ αγωνίζονται έτσι, θα πάνε πολύ καλά!», ενώ ερωτηθείσα για το αν θα την δούμε και πάλι με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, δήλωσε:

«Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτήν την μεταβατική φάση που βρίσκομαι! Εξάλλου, το δελτίο μου βρίσκεται ακόμα στην ομάδα».

To Top