ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν ξεχνούν τον Σαράφο οι Ιερολοχίτες: «Ζούσε για τον Άρη, ταύτισε τη ζωή του με τον Σύνδεσμο»

Οκτώ χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Σεραφείμ Φιλιππούσης, γνωστός και ως Σαράφος στους φίλους του Άρη, έφυγε από τη ζωή, με τους Ιερολοχίτες να μην ξεχνούν όσα πρόσφερε στον σύνδεσμο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η αναφορά των Ιερολοχιτών: «Ο Σαράφος υπήρξε ΟΠΑΔΟΣ όταν η λέξη ήταν άγνωστη. Η ιστορία του Συνδέσμου μας ξεκινάει με τις απίστευτες εκδρομές που οργάνωνε ο Σαράφος σε κάθε γωνιά της χώρας. Η απύθμενη τρέλα και η τυφλή αφοσίωση στα ιδανικά του ΘΕΟΥ ήταν η αρχή της δημιουργίας του σημερινού οπαδικού κινήματος, όχι μονο στον ΑΡΗ μας, αλλά και σε όλες τις ομάδες.

ΟΠΑΔΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ταύτισε τη ζωή του και την ύπαρξή του με το Σύνδεσμο και το Σύλλογο. Ακόμα και στα τελευταία του, με σοβαρά προβλήματα στην υγεία του αλλά και με οικονομικά προβλήματα, το μυαλό του πετούσε στις εκδρομές, στον «ΑΡΗ ΜΑΣ».

Τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της γιορτής της επιστροφής των Ιερολοχιτών στη ιστορική τους αφετηρία, ήταν άλλη μια κατάθεση ψυχής, άλλη μια παρακαταθήκη για μας και για τους νεότερους. Ο Σαράφος μας ζούσε για τον ΑΡΗ. ΜΟΝΟ κοντά στον ΑΡΗ ένιωθε..

Ο Σαράφος έφυγε από κοντά μας στις 12.10.2011…».

To Top