Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Άρης

Με ψηλά το κεφάλι έπεσε στην Αλεξανδρούπολη ο Άρης, που «έκοψε» έναν βαθμό από τον Εθνικό, αφού παρ΄ ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στα σετ, εντούτοις, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς, όχι, όμως, να ολοκληρώσει και την ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-2.

Όπως αναφέρει το σάιτ του Ερασιτέχνη: «Ένα βήμα πριν την ολική επαναφορά έφτασε ο ΑΡΗΣ στην Αλεξανδρούπολη. Οι “κιτρινόμαυροι” παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον τοπικό Εθνικό με 2-0 σετ κατάφεραν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 15-9 και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, με τον ΑΡΗ να προσθέτει ένα πόντο στη βαθμολογική του συγκομιδή.

Ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε χωρίς τους δύο ξένους του, Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς, ενώ αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι δεν επετράπη η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης σε περίπου πενήντα οπαδούς του ΑΡΗ.

«Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή στο αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Δημήτρης Γκαράς μετά το τέλος του παιχνιδιού».

To Top