Δεν πάει ο Βασιλειάδης στο Δ.Σ. της Superleague την Δευτέρα!

Αρνητική ήταν η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο να παραστεί στο Δ.Σ. της Superleague με θέμα την αναδιάρθρωση, επειδή την ίδια ημέρα διεξάγονται και οι εκλογές για νέο πρόεδρο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο την Παρασκευή (22/6), ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ματαίωσε ουσιαστικά την παρουσία του στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της λίγκας την προσεχή Δευτέρα, κατά την οποία ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης που ο ίδιος ο υφυπουργός έχει εκπονήσει.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του, ο λόγος της άρνησής του να παραστεί είναι επειδή την ίδια ημέρα θα διενεργηθούν και οι εκλογές για νέο πρόεδρο της διοργανώτριας και δεν θέλει με την παρουσία του να δημιουργηθούν συνειρμοί παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη προς τον Γιώργο Στράτο:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.

Με τιμή,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γεώργιος Βασιλειάδης».

To Top