Δεν πέρασε η «πονηριά» της ΕΠΟ

Ημέρα συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ήταν η Πέμπτη (21/6) και μπορεί η εξυγιαντική ΕΠΟ να μην αναφέρει τίποτα στην ανακοίνωση που εξέδωσε θέλοντας να καλύψει τις πομπές της, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως αναφέρει το a-sports.gr: “Η επιχειρούμενη χαλάρωση των ποινών για επεισόδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στους τροποποιημένους κανονισμούς, που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου και ύστερα από τη Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου, και μπλοκαρίστηκαν.

Έτσι, η Ομοσπονδία υποχρεώνεται να επαναδιατυπώσει τα επίμαχα άρθρα και να τα στείλει διορθωμένα για να εγκριθούν από τις δύο συνομοσπονδίες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Εξετάσθηκαν οι τροποποιήσεις των κανονισμών (Πειθαρχικός Κώδικας, Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, Δικονομικός Κανονισμός Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων, Κανονισμός Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου), όπως συμφωνήθηκαν και προτάθηκαν από την επιτροπή αναμόρφωσης κανονισμών της Ε.Π.Ο., και μετά τα τελευταία σχόλια των αρμοδίων τμημάτων της FIFA και της UEFA.

Αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της ημέρας νέα επικοινωνία με τις διεθνείς συνομοσπονδίες, προκειμένου να συμφωνηθούν οι τελικές διατυπώσεις συγκεκριμένων άρθρων, οι κανονισμοί να ψηφιστούν στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και να τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2018»”.

To Top