ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν πήρε ότι ακριβώς ήθελε ο Γουάιτ, αλλά έχει μεγάλη τύχη να μπει στο ρόστερ των Χιτ

Δεν πήρε αυτό που ακριβώς ήθελε ο Οκάρο Γουάιτ, αλλά ακόμα κι αυτό το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Χιτ, του δίνει την δυνατότητα να έχει κι άλλες ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί να είναι ένας από τους 15 παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ το τέλος του τρέινινγκ καμπ.

Ο ατζέντης του Γουάιτ, Ματ Ράμκερ, της ASM Sports έγραψε στο instagram ότι είναι μια από τις πιο περήφανες στιγμές στην καριέρα του η συμφωνία του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος με τους Χιτ.

ramker_white_insta_heat

Από τους όρους του εν μέρει εγγυημένου συμβολαίου θα φανεί πόσες πιθανότητες έχει ο Γουάιτ να μπει στο ρόστερ των Χιτ και να μην “κοπεί” στο ξεκίνημα του ΝΒΑ το φθινόπωρο.

Μέχρι τότε σαφώς και ανήκει στους Χιτ, θα παίξει στα φιλικά παιχνίδια, θα προσπαθήσει να πείσει τον Έρικ Σπόελστρα ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά το εγγυημένο πλήρως συμβόλαιο δεν το βρήκε.

Το PRESSARIS από τις 29 Μαϊου είχε ενημερώσει για τα πλάνα του Γουάιτ και για την απόφασή του να αλλάξει ατζέντη, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το όνειρο του ΝΒΑ, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες από ομάδες της Ευρωλίγκας και όχι μόνο.

Τα δημοσιεύματα από τον Τύπο στο Μαϊάμι αναφέρουν ότι αν δεν μπει στους 15 παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ των Χιτ, τότε θα δοθεί στην θυγατρική ομάδα, τους Σκάιφορς, οι οποίοι φέτος κέρδισαν το πρωτάθλημα στη D-League. Αυτό βέβαια είναι και θέμα επιλογής του Γουάιτ, ο οποίος αν “κοπεί” ενδεχομένως να θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

To Top