Δεν παίρνει άδεια το γήπεδο των Αμπελοκήπων, φαβορί η έδρα του Μακεδονικού

Το γήπεδο του Μακεδονικού φαντάζει ως το φαβορί για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων την ερχόμενη Κυριακή, όπως προκύπτει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Η μικρή χωρητικότητα της μοναδικής κερκίδας του γηπέδου των Αμπελοκήπων (2600 θεατές) δημιουργεί αντικειμενικά εμπόδια, μια και θα υπάρξει μαζική παρουσία του κόσμου του Άρη. Ήδη η αστυνομία δεν δίνει άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ιθύνοντες των Αμπελοκήπων αφού αρχικά ζήτησαν από την ΕΠΟ, να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο “Κλ. Βικελίδης”, η αρνητική απάντηση που εισέπραξαν τους οδήγησε στο να χτυπήσουν την πόρτα του Καυταντζογλείου και του γηπέδου της Καλαμαριάς.

Οι εντός έδρας, όμως, αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ηρακλή και Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ δεν επιτρέπουν την φιλοξενία της αναμέτρησης σε κανένα από τα δύο γήπεδα. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε ακόμα και η πρόταση να μεταφερθεί το παιχνίδι το Σάββατο, κάτι που η ΕΠΟ δέχθηκε αλλά αρνήθηκε ο Άρης.

Ο αγώνας του μπασκετικού Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα του Σαββάτου “μπλόκαρε” την πρόταση αυτή με το γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία να φαντάζει ως την μόνη αξιόλογη λύση από τις εναπομείναντες.

To Top