Δεν παίρνει τα χρήματα της… «Ψωμιάδης & υιοί» η ΑΕΚ!

Τα χρήματα που προσδοκούσε να βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ ΑΕΚ, από την υπόθεση Ψωμιάδη, θα παραμείνουν στην κυριότητα των παιδιών του «Μπιγκ Μακ», όπως αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο, αίροντας τα ασφαλιστικά μέτρα για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Σταύρου και της Χριστίνας Ψωμιάδη.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούσαν βέβαιη την έκδοση απόφασης υπέρ τους, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς, στο αστικό σκέλος της υπόθεσης. Αύριο, Τετάρτη 04/04, εκδικάζεται το ποινικό σκέλος, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση, την εποχή που λειτουργούσε ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το σχετικό ρεπορτάζ του onsports.gr αναφέρει:

«Την άρση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ για δέσμευση της περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, αποφάσισε την Τρίτη (3/4) το δικαστήριο.

Η απόφαση του αστικού δικαστηρίου δικαίωσε την πλευρά Ψωμιάδη και η ΑΕΚ πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει σε χρήματα από αυτή την υπόθεση, τουλάχιστον άμεσα. Η Ένωση είχε ζητήσει να δεσμευτούν οι περιουσίες των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα που καταχράστηκε από την ΠΑΕ διοχετεύτηκαν σε αυτά, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Αυτό ήταν το αστικό κομμάτι της υπόθεσης, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της ποινικής δίωξης που έχει ασκήσει η ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και η οποία έχει οριστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (04/04).

Η σημερινή απόφαση προκαλεί… σοκ, καθώς εδώ και καιρό εκφραζόταν η βεβαιότητα από τους ανθρώπους που χειρίζονταν την υπόθεση, για τη δικαίωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε βαθμό τέτοιο που να μοιράζονταν και… υποσχέσεις για κάλυψη υποχρεώσεων, στο μέλλον, από τα χρήματα που θα έμπαιναν στο ταμείο της ομάδας. Και με αγωνία οι διοικούντες την ΑΕΚ αναμένουν την αυριανή εκδίκαση, αν και άπαντες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε νομικό περιθώριο, προκειμένου να δικαιωθούν».

To Top