ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν παραχωρεί… τσάμπα ο Γιαλιάς

Νέα, διορθωτική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα το βράδυ της Τρίτης (30/05). Σε αυτή, λοιπόν, αντικαταστάθηκε η φράση «για μια ακόμα φορά τονίζεται προς πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα ΔΩΡΕΑΝ», που αναφερόταν στην πρώτη και στη θέση της η ΠΑΕ ανέφερε ότι η πρόθεσή του είναι «να παραχωρήσει την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο πέραν του μετοχικού κεφαλαίου…». Σημειώνεται ότι αυτό, βάσει των όσων είπε ο Άκης Αναστασίου είναι της τάξης του 1,8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς πληροφορήθηκε ότι στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr γράφτηκε ότι αξιώνει ο ίδιος το ποσό περίπου 250 χιλιάδων ευρώ για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ! Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο πέραν του μετοχικού κεφαλαίου.

Και θυμίζει τα εξής: Η ΠΑΕ έχει γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, το εξειδικευμένο σύστημα polar, ποδοσφαιρικό υλικό ικανό να καλύψει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εγγυητική στο τραπεζικό λογαριασμό, είναι να λάβει επιχορήγηση από την ΕΠΟ για την συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας, υπόλοιπο φετινών χορηγιών, τις μετοχές, αλλά και την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν με προϋποθέσεις Σούπερ Λίγκας. Για όλα αυτά ο κ. Γιαλιάς δεν ζήτησε ούτε θα ζητήσει τίποτα, έτσι είναι πραγματικά άγνωστο σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ότι χαρίζει τις μετοχές του και το εννοεί, όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας».

To Top