Δεν πείθει στα φιλικά ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 0-0 με την Κρακόβια

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα (0-2 από τη Ριντ) τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του στην Αυστρία, συνέχισε με νίκη (2-1) απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και σήμερα (27/6) αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με την πολωνική Κρακόβια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης αλλά έδειξαν και πάλι πρόβλημα στη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα, μένοντας χωρίς γκολ στα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα, έχοντας πάντως χαμένο πέναλτι και δοκάρι απέναντι στους Πολωνούς.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, αλλά έλειπε η τελική πάσα για να προκύψει απειλή εντός περιοχής. Στο 27΄ και σε φάουλ του Βαλμπουενά εκτέλεσε από αριστερά ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Κρακόβια απέκρουσε, ενώ στο 31΄ γκολ του Μπουχαλάκη με κεφαλιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την πειραϊκή ομάδα χάθηκε στο 42΄. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Χασάν ανατράπηκε στην περιοχή και ο Βαλμπουενά που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ανδρούτσου, με την μπάλα να βρίσκει και στον Χασάν, ενώ στο 72΄ το ξαφνικό σουτ του Μασούρα βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η είσοδος του Τικίνιο στο 82΄ (αντί του Καρβάλιο) και η αλλαγή σχηματισμού σε 4-4-2 δεν άλλαξε την κατάσταση, με το 0-0 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Βατσλίκ, Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ, Κούτρη, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Φαντιγκά, Χασάν.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο (82΄ Τικίνιο), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

To Top