Δεν πιάνεται! Έφτασε τα 31 γκολ ο Κέιν στην κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης!

Ο Χάρι Κέϊν «βρήκε δίχτυα» και στην νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντάρμσταντ με 5-2, με αποτέλεσμα να αποσπασθεί κατά επτά τέρματα του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος τον ακολουθεί στην «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ο Αγγλος επιθετικός, μετρά πλέον 31 γκολ σε 26 συμμετοχές στην μπουντεσλίγκα, ενώ ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής της Παρί Σεν Ζερμέν, με το χατ-τρικ που σημείωσε στο εμφατικό 6-2 επί της Μονπελιέ, έφθασε στα 24 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις στο σαμπιονά.

Στην ιδιαίτερα τιμητική, τρίτη θέση της κατάταξης, βρίσκεται -μαζί με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (σ.σ. ο Αργεντινός άσος της Ιντερ έχε λιγότερα λεπτά συμμετοχής)- ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Ελληνας επιθετικός σκόραρε στην νίκη της Αλκμααρ επί της Φόλενταμ με 4-0 και με 23 γκολ σε 26 αγώνες, είναι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

To Top