ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πλήρωσε ούτε σήμερα ο Γουλιέλμος, πολύ δύσκολο να γίνουν αλλαγές με Περιστέρι!

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήρθε στη Θεσσαλονίκη σήμερα με άδειες τσέπες. Δεν πλήρωσε καμία από τις υποχρεώσεις που έπρεπε ώστε η ομάδα να μπορέσει να ολοκληρώσει τις βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ και όλα δείχνουν ότι και κόντρα στο Περιστέρι θα αγωνιστεί δίχως αλλαγές!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αυτό μάλλον μοιάζει ως… μικρό πρόβλημα, διότι πλέον αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι πλήρως αδύναμος και ανεπαρκής για να καλύψει μικρές οικονομικές εκκρεμότητες όπως η εφορία (18.000 ευρώ) ή τον διακανονισμό του Γουίβερ (18.000 ευρώ).

Μοιάζει πολύ δύσκολο να πληρωθούν έγκαιρα οι υποχρεώσεις αυτές αφού δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο και παρότι ο Άρης φέρνει αύριο παίκτη στη Θεσσαλονίκη (είναι προγραμματισμένο να φτάσει ο Τορλίν Φιτζπάτρικ), αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής!

Αν και εφόσον ο Γουλιέλμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει αυτά για τα οποία προσφάτως δεσμεύθηκε να κάνει, μετά και την στήριξη που είχε από τον κόσμο της ομάδας μέσω του Ερασιτέχνη και των ενεργειών των οργανωμένων οπαδών, τότε θα πρέπει να παραδεχθεί πως ήρθε το διοικητικό του τέλος και να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί σε μια διάδοχη κατάσταση.

Αν από τα μέσα Νοεμβρίου η ΚΑΕ δεν έχει ρευστότητα και περιμένει πότε θα εκταμιευθούν χρήματα από μία χορηγία, τότε σίγουρα το πρόβλημα έχει διογκωθεί επικίνδυνα.

To Top