ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πρέπει να σταματήσει η πίεση στον Λάσκαρη!

Η οικογένεια του Άρη δεν θα πρέπει επ ουδενί να σταματήσει να πιέζει το Νίκο Λάσκαρη να πληρώσει μέρος των χρεών που ο ίδιος δημιούργησε – και που φέρουν την υπογραφή της οικογένειας – δίνοντας του να καταλάβει ότι μόνο έτσι μπορεί και ο ίδιος να σωθεί.

Θα πρέπει να γίνει απολύτως σαφές στον Λάσκαρη ότι τα παιχνίδια και ο χρόνος του τελείωσαν. Η δικαστική διαμάχη με τον Λετονό επιχειρηματία έχει προεκτάσεις που φτάνουν έως την Ελβετία, δεν αφορούν μόνο όσα συμβαίνουν εντός Ελλάδας. Αυτό είναι πρόβλημα του Λάσκαρη και όχι του Άρη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δημιούργησε νέα χρέη, αυτή τη στιγμή είναι περισσότερα από αυτά που παρέλαβε όταν ανέλαβε το 2015 και οι άνθρωποι του Άρη του έχουν προτείνει να καλύψει μέρος αυτών δίνοντας εγγυήσεις ότι θα πληρώσει. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει εγγυήσεις. Παρουσιάζει ξανά προφορικές συμφωνίες με τουρκικές εταιρείες θεωρώντας ότι είναι τόσο… κουτοί εδώ στην Θεσσαλονίκη που θα λογίσουν ένα τέτοιο στοιχείο ως εγγύηση. Ο Λάσκαρης οφείλει να βρει τρόπο είτε να προσημειώσει περιουσιακά του στοιχεία για τον Άρη, είτε να βρει άμεσα μετρητά και να προσφέρει στην ΚΑΕ. Τίποτα λιγότερο.

To Top