Δεν προλαβαίνει ο Ταπούτος την Γκαστέρα

Ο Χρήστος Ταπούτος πονάει. Με δυσκολία πατάει τον αριστερό του αστράγαλο, ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τον αγώνα του Άρη με την Γκαστέρα. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον τραυματισμό του αρχηγού του Άρη…

Ο Ταπούτος θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η “βαρύτητα” του διαστρέμματος που υπέστη στη σημερινή προπόνηση. Είναι δεδομένο πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στο Γιούροκαπ με τη Γκαστέρα Φλέιμς στο Γκρόνιγκεν την προσεχή Τρίτη. Μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να βρεθεί στο παρκέ ο Ταπούτος, αλλά ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ρισκάρει κανένας να τον χρησιμοποιήσει αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Η προσοχή όλων στο ιατρικό τιμ του Άρη στρέφεται στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά ο Ταπούτος θα δουλέψει όλη την βδομάδα με αποθεραπεία, μη τυχόν προλάβει να είναι στην 12αδα του κυριακάτικου αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους στο Αλεξάνδρειο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επανέλθει στον αγώνα με την Γκαστέρα την μεθεπόμενη Τρίτη στο Παλέ.

To Top