Δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα οι ποδοσφαιριστές!

Το πρόβλημα στον Άρη παραμένει… Η πληγή δεν έκλεισε… Στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων. Αφού συζήτησαν για να αποφασίσουν για την επόμενη κίνησή τους, μετά την αποχή της Τρίτης λόγω των οφειλών της διοίκησης, αποφάσισαν να μην προπονηθούν ούτε σήμερα! 

Η προπόνηση επρόκειτο να αρχίσει στις 11.30, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μετά την ενημέρωση από τους αρχηγούς για τη συνάντηση με τη διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην προπονηθούν ούτε σήμερα!!! 
 
Όπως είναι γνωστό, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν την Τρίτη να μην προπονηθούν, εξαιτίας των συσσωρευμένων εδώ και πολλούς μήνες οικονομικών προβλημάτων. Οι δυο από τους αρχηγούς της ομάδας (Λαζαρίδης, Φατί) και ο Πρίττας, ως ένας από τους παλαιότερους παίκτες της, συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Στη συζήτηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η πλευρά της διοίκησης (παρόντες ήταν οι Θανάσης Αθανασιάδης, Τάσος Ορφανίδης και Γιάννης Κόντης), περιέγραψε την κατάσταση, εξήγησε τι συμβαίνει και έδωσαν στους παίκτες ένα σχέδιο αποπληρωμής και την υπόσχεση πως αυτό θα τηρηθεί. 

Αυτό το σχέδιο αποπληρωμής κοινοποιήθηκε από τους αρχηγούς στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, το πρωί της Τετάρτης. Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν για πολλή ώρα, χωρίς να υπάρχει παρουσία κάποιου διοικητικού παράγοντα. Η απόφασή τους ήταν να μην προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης. 

Η είδηση της νέας αποχής έφτασε άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην Αλκμήνης. Οι παράγοντες του Άρη την αντιμετώπισαν “παγωμένοι” και με απογόητευση, μια και είχαν την αίσθηση ότι οι υποσχέσεις-δεσμεύσεις που έδωσαν θα ικανοποιούσαν τους παίκτες και οι τελευταίοι θα έδιναν μια πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, όπως τους ζητήθηκε. 

Αξίζει να σημειωθούν δυο στοιχεία:
1. Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν οι παράγοντες του Άρη (Αθανασιάδης, Ορφανίδης, Κόντης), οι οποίοι αναμένονταν να ταξιδέψουν για την Ελβετία.

2. Οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν για αύριο Πέμπτη το ραντεβού τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφασίσουν εκ νέου τη στάση τους.

Ο Άρης περνάει δύσκολες στιγμές. Ο συναγερμός έχει χτυπήσει για τα καλά…

Το PRESSARIS θα σας ενημερώνει συνεχώς.

To Top