Δεν προπονήθηκε ο Καζναφέρης – Αυτές τις δύσκολες ώρες εγωισμοί δεν χωράνε!

Το θέμα Καζναφέρη συνεχίζει να απασχολεί τους κίτρινους. Ο Μάκης Κατσαβάκης θα αποφασίσει για την τύχη του. Η απουσία του ποδοσφαιριστή, πάντως, από το πρωινό πρόγραμμα στο Πράτο δείχνει ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό. 

Η θέση του Κατσαβάκη είναι ξεκάθαρη. Επιμένει να ζητήσει συγγνώμη ο Καζναφέρης ώστε να τον εντάξει και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Την ίδια ώρα ο μέσος του Άρη δεν δείχνει διάθεση για κάτι τέτοιο και παρά το γεγονός ότι ξεκαθάρισε από την πλευρά του έγινε παρεξήγηση, δείχνει αρνητικός στο θέμα της συγνώμης.

Χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί υπήρξαν συνεχείς επαφές του παίκτη και του προπονητή με τη διοίκηση σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής.
Το θέμα πάντως θα ξεκαθαρίζει κατά τη διάρκεια της μέρας, με την ελπίδα να βρεθεί λύση.

Η θέση του PRESSARIS είναι συγκεκριμένη: τέτοιες δύσκολες ώρες δεν χωράνε πείσματα και εγωισμοί. Όσο υπάρχει χρόνος ας το αντιληφθούν όλοι. Ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης και τέτοιου είδους γεγονότα δημιουργούν προβλήματα, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει πλάτη για την ομάδα.

To Top