Δεν στέριωσε ούτε στη Λεόν ο Καστίγιο, έφυγε με παράπονα και γκρίνια

Ούτε στην Λεόν κατάφερε να στεριώσει ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος από τότε που έφυγε από τον Άρη, ναι μεν έκανε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο Μεξικό, με την Πατσούκα, αλλά δεν είναι καν ο Καστίγιο που ήταν στον Άρη. Ως δανεικός από τη Πατσούκα στη Λεόν αγωνίστηκε μόλις σε 7 από τα 17 παιχνίδια της Κλαουζούρα και είχε μέτρια απόδοση.

Ο Άλεξ Καστίγιο, αδελφός και ατζέντης του Νέρι έκανε παράπονα στον Τύπο γιατί ο πρώην επιθετικός του Άρη δεν έπαιξε πολύ. “Έχει παρεξηγηθεί πολύ ο Νέρι για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, αλλά αυτά έχουν περάσει… Τα λεπτά συμμετοχής είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και τα κερδίζεις μέσα από την παρουσία σου στο γήπεδο και την προπόνηση. Αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και θα απαιτήσουμε να παίξει τουλάχιστον 10 αγώνες, γιατί μόνο έτσι μπορεί να κριθεί σωστά”, είπε ο Άλεξ Καστίγιο στην “tiemporeal.mx”.

Ο πρόεδρος της Λεόν, Χεσούς Μαρτίνεθ Μουργκούια υπογράμμισε πως “ο Νέρι ήταν επαγγελματίας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει και πόσο και είχα δώσει πλήρη ελευθερία σε αυτό το θέμα στον Γκουστάβο (Μαντόζας) και αυτός πήρε τις αποφάσεις του γιατί είχε τους λόγους του. Σαφώς και πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, αλλά δεν πήρε τα λεπτά συμμετοχής που περιμέναμε”.

Ο Καστίγιο έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Πατσούκα, αλλά πολύ δύσκολα θα μείνει εκεί και ήδη αναζητάει ομάδα για να δοθεί και πάλι δανεικός. Στη Λεόν αγωνίστηκε μόλις 336 λεπτά και τόνισε πως “είναι πολύ δύσκολο να μπαίνεις για ένα 20λεπτο και μετά να μην παίζεις για 3-4 ματς, είναι σκληρό για οποιονδήποτε παίκτη αυτό”.

Ενδιαφέρον για τον Καστίγιο έχει δείξει σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ η Πουέμπλα, ομάδα που είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη όταν ακόμα αυτός ήταν στον Άρη.

 

To Top