Δεν σταματάει ο Ντελ Πιέρο!

Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο μπορεί να πάτησε τα… 39, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, προαναγγέλλοντας την επιθυμία του να συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σίδνεϊ F.C, τη φανέλα της οποίας φορούσε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε σε ιταλικά ΜΜΕ την πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά, αναβάλλοντας το “αντίο” του από την ποδοσφαιρική δράση.

“Δεν σταμάτησα. Πρέπει να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να συνεχίζω να παίζω. Είναι το πάθος μου. Γνωρίζω πρακτικά, ότι δεν μπορώ να παίζω 90 λεπτά, αλλά προσπαθώ να είμαι σε φόρμα για να αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά. Αυτή είναι η πρόθεσή μου”.

Ο “Μεγαλέξανδρος” του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει πατήσει τα 39 χρόνια και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, μετά τη λύση του συμβολαίου με τη Σίδνεϊ F.C της Αυστραλίας.

Στις 10 Αυγούστου θα επιστρέψει στο Τορίνο, την πόλη που λάτρεψε και από την οποία λατρεύτηκε φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους από το 1993 έως το 2012, αντιμετωπίζοντας την ιταλική ομάδα σε φιλικό παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr

To Top