ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν συμπληρώνει 15μελές ο Ερασιτέχνης, πάει για λύση… φασόν με πολλά ερωτηματικά!

Δεν συμπληρώνει 15μελές το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της γενικής συνέλευσης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος πάει για λύση… φασόν με πολλά ερωτηματικά. 

Ο Ερασιτέχνης Άρης βιώνει μια δύσκολη συγκυρία και βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας νέας σελίδας. Μετά το άκαρπο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη για την συγκρότηση νέας διοίκησης, οι εξελίξεις δείχνουν ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε μια λύση… φασόν από το παρελθόν, με πινελιές ωραιοποίησης και συναισθηματικής επίκλησης χωρίς επί της ουσίας νέα πρόσωπα και προοπτική ελπίδας.

Παράγοντες που έχουν συνδεθεί με μια σειρά καταστάσεων και ενεργειών που πήγαν τον σύλλογο πίσω ή συμμετείχαν στην προβληματική του κατάσταση, με την λογική “δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν είδα”, εμφανίζονται στην φιλοσοφία του “μη χείρον βέλτιστον”, με άγνωστες προεκτάσεις και πολλά ερωτηματικά σε ότι αφορά τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ο Ερασιτέχνης Άρης πρέπει να είναι δυναμικός, παρεμβατικός, με φρέσκα πρόσωπα που επιδιώκουν την προσφορά στον σύλλογο, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και την εξυπηρέτηση ιδίων καταστάσεων. Και φυσικά να μην αποτελούν μέρος, συνέχεια, προέκταση των προβλημάτων.

Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχουν γενναίες πράξεις και λύσεις… Υπάρχουν για την επόμενη μέρα;

Μήπως είναι η στιγμή να αναλογισθούν τις ευθύνες τους όλα τα μέλη του συλλόγου; Είναι κοινός τόπος η ανάγκη να μεγαλώσει σε μέλη και σε δράσεις ο σύλλογος, όχι στην θεωρία, αλλά στις πράξεις. Τίποτα δεν γίνεται με αυτόματο πιλότο.

Από κει και πέρα από την στιγμή που δεν βλέπουμε να γίνεται κάποιο βήμα μπροστά, αλλά ένα αναμάσημα και μια εναλλαγή ρόλων, μακάρι, να διαψευσθούμε στην πράξη. Μακάρι να βρεθούμε εμείς στην θέση να πούμε ότι κάναμε λάθος για μια κρίση που έγινε λανθασμένα, πάντα μέσα από την αγωνία μας για την επόμενη μέρα του συλλόγου και τη διάθεση να υπάρξει πρόοδος και εξέλιξη.

Θα είναι καλύτερο να βρεθούμε εμείς… φάουλ, από το να βρεθεί ο κιτρινόμαυρος σύλλογος στον τοίχο για συγκεκριμένες επιλογές και πρόσωπα…

To Top