Δεν συνεχίζει ο Παπαδόπουλος, Έλληνας ο διάδοχος η προτεραιότητα της νέας διοίκησης

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας διοίκησης θα ξεκινήσει μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και δοθεί το χρίσμα στον άνθρωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν στον πάγκο του Άρη.

Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα και περιμένει ειδοποίηση για να μιλήσει από κοντά με τη νέα διοίκηση. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης Ηλιάδη για τη νέα σεζόν.

Ο νέος πρόεδρος των κίτρινων έχει ήδη κάνει με τους συνεργάτες του μια προεργασία. Προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι να είναι Έλληνας ο διάδοχος και γνώστης των πραγμάτων της ελληνικής ποδοσφαιρικής κατάστασης. Μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να μπει ακόμη πιο αποφασιστικά στο θέμα του προπονητή για να κλείσει και αυτό το μέτωπο.

Σε κάθε περίπτωση ο Παπαδόπουλος, αναμένεται να παραδώσει και την έκθεσή του στη διοίκηση του Αρη σχετικά με το υλικό της ομάδας και το σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση. Σημειώνεται ότι οι κίτρινοι έχουν περιορισμό μεταγραφών (3 παίκτες άνω των 24 χρόνων ανεξαρτήτου εθνικότητας, 4 ανανεώσεις και απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 24 χρόνων), λόγω της μη αδειοδότησης.

To Top