ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν τέθηκε θέμα προπονητή προς το παρόν, πήραν την ευθύνη πάνω τους οι παίκτες

Η βραδιά της απόλυτης ντροπής, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλαπλά αισθήματα κι αντιδράσεις στον Άρη.

Βέβαια, ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ, απασχόλησε τα μέλη της ομάδας. Γιατί έφτασε ο Άρης στην μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας του;

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίμησε να ηρεμήσει και να μην κατέβει στα αποδυτήρια. Τελικά άλλαξε απόφαση, καθώς θέλησε να μιλήσει με “σκληρή γλώσσα” προς τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους ταρακουνήσει για το κάζο που έπαθαν.

Στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες ο Καρυπίδης είπε πως “είναι η μεγαλύτερη ντροπή στα 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα” και πρόσθεσε πως “είστε αδικαιολόγητοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκατε νωθροί, γιατί κάναμε μία τόσο άσχημη εμφάνιση”.

Κανείς από τους παίκτες δεν πήρε τον λόγο παρά μόνο άκουγε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόστιμο μετά και την τραγική εμφάνιση του Άρη.

Μέχρι νωρίς τις πρώτες πρωινές ώρες κι ενώ είχαν προηγηθεί… πολλαπλές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φίλων του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους στενούς του συνεργάτες και όλους όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο.

Λίγο νωρίτερα ο Αγησίλαος Τουμαζάτος ανέλαβε και αυτός την ευθύνη που του αναλογεί για την ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε συνομιλία που είχε μετά το τέλος του αγώνα με τους δημοσιογράφους, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ είπε τα εξής: “Πρέπει όλοι να κάτσουμε, να σκύψουμε, να δούμε ποιες είναι οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα μας. Αυτό που πιστεύω ότι φταίει είναι ότι πήραμε τα πράγματα αφ’ υψηλού. Η ευθύνη είναι όλων μας. Να κάτσουμε να βρούμε τι φταίει. Να βρούμε τις αιτίες”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν τέθηκε θέμα προπονητή. Είτε από την πλευρά του Καρυπίδη, είτε από την πλευρά του Μάντζιου. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Παράλληλα, να αναφέρουμε ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη ανέλαβαν την ευθύνη μέσα στα αποδυτήρια! Χωρίς πάντως να μπορεί να προεξοφλήσει κανείς, τίποτα για την επόμενη μέρα.

To Top