“Δεν τέλειωσε τίποτα, ο Άρης για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ”

Αποφασισμένοι να… γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση στο κύπελλο είναι όλοι στο γυναικείο βόλεϊ του Άρη.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στην Αθήνα με 3-1 σετ, στον πρώτο αγώνα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες ενώ αν οι αντίπαλοι πάρουν από μία, η πρόκριση θα κριθεί σε ειδική βαθμολογία που θα προκύψει από τα σετ.

Η ομάδα του Θανάση Δράμπα για να περάσει στην επόμενη φάση χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, το Σάββατο 03/04 (19:00) στο κλειστό της Μίκρας, αφού με τη νίκη της η ΑΕΚ μετρά 3 βαθμούς και ο Άρης 0. Εφόσον ο Άρης τα καταφέρει, μετά τη λήξη του 2ου αγώνα  θα διεξαχθεί Χρυσό Σετ (golden set).

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη είναι χαρακτηριστικές: «Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση από την αρχή αυτής της περίεργης σεζόν. Δεν τελείωσε τίποτα όμως, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα του Σαββάτου που πρέπει να παρουσιαστούμε αντάξιοι της κρισιμότητας του αγώνα».

Την ίδια ώρα, υπήρξε και η αναγνώριση του αντιπάλου. Ο Κώστας Αρσενιάδης προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πώς: «Δεν έχει αλλάξει κάτι σε εμάς. Καταφέραμε απλά να κάνουμε μία νίκη στην έδρα μας. Ο Άρης έχει πλεονέκτημα γιατί αν χρειαστεί χρυσό σετ θα το παίξει στην έδρα του. Ο Άρης είναι εξαιρετική ομάδα με πολύ μεγάλη δύναμη στο φιλέ και μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός. Η νίκη αυτή δείχνει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Ο Άρης προέρχεται από μία δύσκολη σειρά αγώνων, ενώ εμείς δεν έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια, γιατί αναβλήθηκαν αρκετά παιχνίδια και έγιναν πολλές αλλαγές στον όμιλό μας».

To Top