Δεν τα κατάφερε η Κ-20, ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο ντέρμπι

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε πριν από λίγο στη Λητή η Κ-20, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει με 1-0 το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 39′.

Οι παίκτες του Νίκου Πασιαλή, οι οποίοι προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη επί της Κέρκυρας  με 9-0, δεν μπόρεσαν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που είχαν δείξει μία εβδομάδα νωρίτερα, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φύγουν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Ο “δικέφαλος” μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Κιόσε στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ ο Άρης ανέβασε σταδιακά ρυθμούς απειλώντας την εστία του Στρέζου με δύο όμορφες ενέργειες του Καραγιάννη στο 21′ και 35.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στο 39΄ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδριόπουλο (1-0), όντας ωστόσο αρκετά τυχερός, καθώς η μπάλα κόντραρε λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι απείλησαν για μία ακόμα φορά την εστία των “κίτρινων” όταν σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλου στο 47′ προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία στην περιοχή του Στρέζου πέραν ενός σουτ του Ποζίδη στο 88′ που ανάγκασε τον αντίπαλο πορτιέρο σε διπλή επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 79′ και μετά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Πασιαλή αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον, η 5η αγωνιστική βρίσκει τον Άρη στους 4 βαθμούς, με μία ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ (0-0), μια νίκη εναντίον της Κέρκυρας (9-0) και μία ήττα κόντρα στους “ασπρόμαυρους”.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Λεμονής (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46΄)

 

To Top