Δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη η Κ-20

Την πρώτη εκτός έδρας ήττα της με 2-1 γνώρισε στην Τρίπολη η Κ-20 από τον τοπικό Αστέρα, με συνέπεια να παραμείνει στους 19 βαθμούς και να χάσει την ευκαιρία να πλησιάσει τους πρωτοπόρους.
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς για την 13η αγωνιστική, το οποίο διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο των Αρκάδων, έδωσε το “παρών” και ο πρώην τεχνικός του Άρη και νυν του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή που αγωνίστηκε εν απουσία δύο βασικών στελεχών του, των Κανούλα (συμπλήρωσε κάρτες) και Γιαννίτση (παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης), αλλά και χωρίς τον τραυματία Τοπούζη, είχε μεν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά οι Πελοποννήσιοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Στο 12′ ο Ζιγκερίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Κανούλα στην κορυφή της επίθεσης, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το “δώρο” που του χάρισε ο τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος με την λανθασμένη έξοδό του, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 19′ ο Τογρού σούταρε άουτ. Στο 20′ πάλι ο Ζιγκερίδης, έπειτα από σέντρα του Πολιανίδη, έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Γεωργακόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 23′ σουτ του Καραγιάννη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

Στο 27′ ο Αστέρας ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Γιώτσα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόνδρα (1-0). Στο 30′ οι “κίτρινοι” απώλεσαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των Ρένια και Ζιγκερίδη, ο Καραγιάννης που έγινε αποδέκτης της μπάλας, “άδειασε” μεν τον αντίπαλό του, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44′ οι Αρκάδες έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με σουτ του διεθνή με την Εθνική Νέων, Τάσου Μπακασέτα ( 2-0).

Λίγο μετά την επιστροφή των παικτών από τα αποδυτήρια ο Άρης, που άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ του Ζιγκερίδη, έπειτα από ωραία προσπάθεια. Στο 62′ και στο 70′ ο νεαρός επιθετικός που εκμεταλλέυτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε για να ξεκινήσει ως βασικός, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες όταν τα σουτ που “έπιασε”, πέρασαν άουτ. Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως να πετύχουν το κάτι παραπάνω, χάνοντας έτσι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τους Βεργέτη και Γκριτζέπη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η Κ-20, που δεν κατόρθωσε να ανεβάσει στις πέντε τις εκτός έδρας νίκες της, επιστρέφει στην έδρα της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όταν θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γεωργακόπουλος, Σκόνδρας, Γιώτσας, Παπαδημητρίου, Νικολίτσας (47′ Αναστασόπουλος), Λυμπέρης, Πετρούσης, Μπακασέτας (46′ Στασινόπουλος), Τογρού, Ντινιωτάκης, Βαλκάνος
ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Αγτζίδης, Γιώρης (79′ Αντωνιάδης), Ρένια (46′ Παλιάτσιος), Σουνάς, Ζιγκερίδης, Κουρέλλας, Καραγιάννης (83′ Μαρμαράς).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top