Δεν τα παρατάει η ΑΕΛ για τα δελτία και για τη μη συμμετοχή των Β’ ομάδων στα play off

Ενοχλημένοι είναι στις τάξεις της ΑΕΛ και δείχνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση για να πάρουν πίσω τα δελτία αλλά και για το θέμα της συμμετοχής των Β’ ομάδων στα play off.

Μετά την απόφαση της ΕΙΠ για ανάκληση των δελτίων πέντε ποδοσφαιριστών (Φατάι, Κόσιτς, Τσουμάνη, Στίνα αλλά και τον δανεισμό του Μορέιρα από την Άρσεναλ Σαραντί) που αποκτήθηκαν τον περασμένο χειμώνα από την ΑΕΛ, οι Θεσσαλοί, εκτός από την ανακοίνωση που έβγαλαν, είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την υπόθεση και να τα πάρουν πίσω.

Συγκεκριμένα, στις τάξεις της ομάδας άπαντες είναι ενοχλημένοι καθώς είχαν συμφωνήσει και εξόφλησαν κανονικά τις οφειλές μέσα στον Μάρτιο και μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μη συμμετοχή των Β’ ομάδων στα play off, ήρθε η ανάκληση των δελτίων.

Άξιο αναφοράς είναι πως υπάρχει δεδικασμένο πολλών ομάδων που πλήρωσαν πιο μετά από τους Θεσσαλούς και δεν είχαν τις παραμικρές κυρώσεις. Στην ομάδα είναι ξεκάθαροι πως θα προσπαθήσουν να πάρουν πίσω τα δελτία αυτών των παικτών αλλά και να μην παίξουν Β’ ομάδες στα play off.

To Top