Δεν την έσωσαν οι… επενδύσεις, μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης η Χαρτς

Τα οικονομικά προβλήματα «λύγισαν» τη Χαρτς που έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εισόδου σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. 

Ο ταλαιπωρημένος σκοτσέζικος σύλλογος, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα σε δικαστήριο του Εδιμβούργου και σύντομα, θα επισημοποιηθεί η είσοδος της ομάδας σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

Η Χαρτς, ελπίζει πως από τις έξι πλευρές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, θα υπάρξει επίσημη πρόταση μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα ενημερώθηκε την Παρασκευή και για το μεταγραφικό εμπάργκο που της επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, λόγω της αδυναμίας να καταβάλει μέρος του μισθού στους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 1,5 χρόνο οι Jambos είχαν χρέη ύψους 35 εκ. λιρών, ενώ ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης τους Βλαντιμίρ Ρομανόφ έψαχνε αγοραστή για να πουλήσει, μια και δεν την έσωσαν οι… επενδύσεις! Η απόφαση που πάρθηκε τότε από τη διοίκηση της σκοτσέζικης ομάδας ήταν να πουληθούν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και όσοι δεν υπολογίζονται, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία και να μπορέσει η Χαρτς να πορευθεί στο εγγύς μέλλον. Το πλάνο προέβλεπε παράλληλα αξιοποίηση των Ακαδημιών και προώθηση των πιο ταλαντούχων παικτών.

To Top