Δεν την… χώνεψαν (τη δικαίωση) και άρχισαν την λάσπη με τον μπαμπούλα της ΕΠΟ! Τέσσερις οι λόγοι που δεν ανησυχεί ο Άρης (photos)

Προφανώς λόγω των… διαστάσεων της, δεν έγινε δυνατόν να την χωνέψουν στην Αθήνα κι άρχισαν την λάσπη και την κινδυνολογία με την ΕΠΟ και τους κινδύνους που δήθεν διατρέχει η κίτρινη ΠΑΕ. Αναφερόμαστε στη δικαίωση του Άρη με το άνοιγμα της διαδικασίας για το άρθρο 99. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει τέσσερις βασικούς λόγους, οι οποίοι καταρρίπτουν τους… ευσεβείς πόθους.

1. Ο πρώτος και πιο βασικός. Η σημερινή δικαστική απόφαση στις σελίδες 10 και 11 δέχεται την γνωμάτευση του καθηγητή Λάμπρου Κοτσίρη (σας είχε αποκαλύψει σχετικά το θέμα το PRESSARIS) σχετικά με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και την ισχύ της επιχειρηματολογίας του Άρη, απορρίπτοντας σχετική παρέμβαση του Διγενή Λακκώματος ως μη νόμιμη, μια και οι κανονισμοί των αθλητικών ομοσπονδιών «δεν έχουν ισχύ ουσιαστικού νόμου»! Mε απλά λόγια, ο Διγενής επικαλέστηκε το αυτοδιοίκητο και το δικαστήριο κατέρριψε με συγκεκριμένο σκεπτικό και απόφαση σαν χάρτινο πύργο την “καραμέλα” αυτή!

2. Η ίδια η ΕΠΟ, στο μνημόνιο που εξέδωσε και συμφώνησαν όλες οι ΠΑΕ πλην του Άρη, συνομολογεί εμμέσως, ότι υπάρχει το άρθρο 99 για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, μια και προβλέπει ως προϋπόθεση για την υπαγωγή σε αυτό, «την παραίτηση τους από το άρθρο 99»! Δέχεται την ύπαρξη του, δεν την απαγορεύει, απλά προτρέπει σε άλλη λύση.

3. Η ΕΠΟ από τις 21 Σεπτεμβρίου 2012 έχει γίνει γνώστης της προσωρινής υπαγωγής στο άρθρο 99 και φυσικά δεν κίνησε καμία διαδικασία σε βάρος του Άρη.

4. Η ΠΑΕ Άρης είναι διατεθειμένη (βάσει και του σχεδίου εξυγίανσης) να έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και να πληρώσει τις οφειλές της και όχι να τις διαγράψει. Κανείς δεν είπε ότι οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο άρθρο 99, από τη στιγμή που θα έρθουν σε πλήρη συμφωνία με την ΠΑΕ. Άρα δεν τίθεται ούτε ηθικό, ούτε ουσιαστικό ζήτημα. Η ίδια η ΕΠΟ, άλλωστε δέχθηκε να κάνει ξεχωριστή συμφωνία ο Άρης με τους παίκτες πέραν του μνημονίου.

Αυτοί είναι οι τέσσερις βασικοί λόγοι που καθιστούν τα… παραμύθια από τους γνωστούς κύκλους της Αθήνας χωρίς… δράκο!

To Top