ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν τον νοιάζει η… γιορτή που στήνουν στον Πειραιά, έχει έναν ξεκάθαρο στόχο!

Τα 94 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός και ήδη υπάρχει μια γενικότερη κινητοποίηση στον Πειραιά τις τελευταίες μέρες για το σημερινό ντέρμπι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κάθε παίκτης και παράγοντας του Ολυμπιακού επιχειρεί όλη την εβδομάδα το δικό του κάλεσμα στον κόσμο, να αφήσει στην άκρη την πίκρα του τελευταίου διαστήματος και να γεμίσει σήμερα το “Γ. Καραϊσκάκης”. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα εισιτήρια ήταν πιο φτηνά, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες… γιορτής στο γήπεδο.

Κάτι που φυσικά δεν απασχολεί καθόλου τον Άρη, που έχει τη δική του δουλειά να κάνει σήμερα και να φύγει από τον Πειραιά με το θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την τακτική προσέγγιση του αγώνα, ο Άρης δεν έχει κανένα λόγο να “καταστρέψει” το παιχνίδι του αντιπάλου, αντιθέτως όπως κάνει σε κάθε ματς φέτος, θέλει να αποκτήσει αυτός των πρωτοβουλία και να επιβάλλει τον ρυθμό του, έχοντας πολύ κοντά τις γραμμές του.

Αποφεύγοντας τα λάθη, χτυπώντας σε κάθε αντεπίθεση και πιέζοντας τον αντίπαλο σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, όπως έκανε και στην Τούμπα όπου έπρεπε να κερδίσει αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και φυσικά όπως έγινε με την ΑΕΚ.

To Top