Δεν το… χώνεψε ο Bασιλακάκης: “Ο Άρης δεν μας απείλησε στο πρώτο μέρος, επιθετικό φάουλ το γκολ του…”

Ο Κώστας Βασιλακάκης, προτίμησε να μην δώσει το παρών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, αλλά να μιλήσει αποκλειστικά σε Σερραίους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, γνωστός για τα αντι-Αρειανά του συναισθήματα,έδειξε ότι δύσκολα… χώνεψε την πέρα ως πέρα δίκαιη ήττα από τον Άρη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως στο τέρμα του Άρη προηγήθηκε… επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν μία ήττα μετά από ένα διάστημα συνεχόμενων νικών, από εκεί και πέρα όμως στο χέρι μας είναι να κάνουμε το απόλυτο και να βγούμε πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Είχαμε κάποια προβλήματα και πολύ περισσότερο μας παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια τους ματς με τον τραυματισμό του Βοσκόπουλου και την αποβολή του Ολίσε. Με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να κρατήσουμε αυτό το σκορ και να διεκδικήσουμε ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό όπως προείπα είναι ότι είμαστε πρώτοι, πρέπει να είμαστε στην τσίτα πλέον για να κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια».

Για το αν οι παίκτες αντιμετώπισαν φοβισμένα το ματς: «Δεν είναι αυτό νομίζω. Ο Άρης δεν μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο πέρα από τα στημένα. Από στημένο δεχθήκαμε ένα γκολ και μάλιστα ήταν και επιθετικό φάουλ. Από εκεί και πέρα ανοιχτήκαμε και ήταν φυσιολογικό να βγάλει ο Άρης κάποιες ευκαιρίες. Βέβαια επιθετικά είχαμε πρόβλημα, δεν είμαι ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Αυτοί κατάφεραν ότι κατάφεραν και αυτοί θα συνεχίσουν μέχρι τέλος».

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν διεκδίκησε κάτι καλύτερο στο ματς ενώ φαινόταν ότι μπορούσε: «Δύο πράγματα πρέπει να κάνεις καλά, να αμυνθείς και να επιτεθείς σωστά. Το σημαντικότερο αρχικά ήταν να αμυνθούμε σωστά και από εκεί και πέρα όταν παίρνουμε την μπάλα να την μοιράζουμε σωστά να είμαστε ψύχραιμοι. Κάποιες φορές σε αναγκάζει και ο αντίπαλος να αμυνθείς. Αν μετά δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα, δεν μπορείς να επιτεθείς. Αυτό έγινε».

To Top