Δεν… τσουβαλιάζονται οι ευθύνες

Η σημερινή μας αναφορά σχετικά με την… αυτονόητη αποχώρηση της διοίκησης Αθανασιάδη από την ΠΑΕ Άρης, μετά τα όσα έγιναν φέτος, αποτέλεσε μια συνολική προσέγγιση του προβλήματος που βιώνει ο σύλλογος και της κρίσης στην οποία έχει περιέλθει.

Επειδή μπορεί να έγιναν και κάποιες παρανοήσεις ή να μπήκαν όλοι με όλους στο ίδιο καζάνι, οφείλουμε να σημειώσουμε το εξής:

Δεν μπορεί να έχουν όλοι οι διοικούντες το ίδιο μερίδιο ευθύνης στο αποτέλεσμα της αποτυχίας. Ειδικά δεν μπορεί να έχουν το ίδιο μερίδιο παράγοντες που βρίσκονται στην ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες, έχοντας μάλιστα, βάλει το χέρι στην τσέπη σε δύσκολες στιγμές, αποτρέποντας κατά τη διάρκεια της περιόδου να πέσει το καράβι στα βράχια πολύ νωρίτερα.

Ντίμης Παπαϊωάννου, Τάσος Ορφανίδης, Ηλίας Πόππης ανήκουν στους παράγοντες, οι οποίοι έχουν από τη μια την αντικειμενική ευθύνη ως μέλη της παρούσας διοίκησης, αλλά από την άλλη, πρέπει να κριθούν με βάση την χρονική παρουσία που είχαν στη διοίκηση, αλλά και τη γενικότερη προσφορά τους και τον ρόλο τους. Και σίγουρα η αποχώρησή τους δεν είναι το πρωτεύον ώστε να δρομολογηθούν οι διοικητικές εξελίξεις. Δεν τσουβαλιάζονται στο γενικότερο κλίμα της κρίσης οι ευθύνες…

Ο νοών νοείτω…

To Top