ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν υπάρχει άλλο ρόστερ σαν του Άρη…»

Ο Περικλής Αμανατίδης, προπονητής του Αιγινιακού, που αντιμετώπισε χθες τον Άρη στη Βέροια για τον θεσμό του κυπέλλου μίλησε μεταξύ άλλων για την χθεσινή αναμέτρηση, αλλά και για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Arena FM:

Για τον κύπελλο και το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Από την στιγμή που καλείσαι να δώσεις το πρώτο σου παιχνίδι, εννοείται ότι σ΄ ενδιαφέρει να κάνεις μια καλή εμφάνιση. Τώρα το πού μπορούν να φτάσουν οι ομάδες τις Β’ Εθνικής, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, καθώς από τις εννιά τελικές δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Ο Άρης ήταν καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος και με τις ίδιες τελικές έβαλε τρία γκολ. Ο Άρης δεν είναι αντίπαλος μας. Έχουμε θέσει έναν άλλον στόχο και πιστεύω ότι θα τον καταφέρουμε».

Για το ρόστερ του Άρη: «Δεν υπάρχει ρόστερ σαν του Άρη. Έχει μια ποιοτική διαφορά, γεμάτο ρόστερ έχουν και άλλες ομάδες, όπως τα Τρίκαλα και ο Απόλλων. Τα ονόματα, όμως, που έχει ο Άρης σε 7-8 θέσεις είναι ξεκάθαρα για Σούπερ Λιγκ. Αυτό, όμως, πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες θα πρέπει να δικαιώσουν το όνομά τους και τότε θα επιβεβαιωθεί η μεγάλη διαφορά που υπάρχει με τις υπόλοιπες ομάδες».

To Top