ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχει σχέδιο Κοντονή για «οικουμενική» στην ΕΠΟ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για σκέψεις του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για πρόταση «οικουμενικής» διοίκησης στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο Σταύρος Κοντονής φαινόταν διατεθειμένος να προτείνει τη λύση της «οικουμενικής» σε περίπτωση που κερδίσει την προσφυγή ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και δεν διεξαχθούν τελικά, οι προγραμματισμένες εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο υφυπουργός, φαινόταν να έχει βρει τον εκλεκτό «οικουμενικό» πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης, στο πρόσωπο του νυν νομικού του συμβούλου και πρώην μέλους της ΕΕΑ, Παναγιώτη Πετράκη.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιου, που μετέφεραν στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν υφίσταται το συγκεκριμένο σενάριο.

Αυτές οι σκέψεις, υπήρχαν στην ατζέντα του υφυπουργού πριν από 10 μήνες, αλλά εγκαταλήφθηκαν, αφού ο εκλεκτός του, Παναγιώτης Πετράκης, ήταν persona non grata για την αντιπολίτευση, εξαιτίας των προσωπικών του σχέσεων με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Θεόδωρο Γιαννίκο.

Επιπλέον, η τυχόν λύση της «οικουμενικής» δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση αποδεχτή από την αντιπολίτευση, που εμφανίζεται αρκετά ενισχυμένη ενόψει των εκλογών.

Πάντως και το υπουργείο, διαψεύδει τα συγκεκριμένα σενάρια περί παρέμβασης, ξεκαθαρίζοντας, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προταθεί «οικουμενική» στην ΕΠΟ.

To Top