Δεν υπογράφτηκε το μνημόνιο, εκκρεμούν διευκρινήσεις για τα χρήματα της οικογένειας Καλαϊτζίδη

Στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης έφτασε το απόγευμα χθες το προσχέδιο του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Άρη και στην οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Τελικά δεν μπήκαν οι υπογραφές, μια και υπήρξαν κάποιες τοποθετήσεις από τα μέλη του ΑΣ, τα οποία ξεκαθάρισαν ότι υπάρχει η “κόκκινη γραμμή” της μη δημιουργίας Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών (ΤΑΑ), ώστε μετά τον Μάιο, ο σύλλογος να είναι αυτός που θα βάλει τους όρους για τους υποψήφιους επενδυτές στην υπό ίδρυση νέα ΠΑΕ, χωρίς να μπει στη διαδικασία της… υποθήκευσης των συμφερόντων του.

Επίσης προέκυψαν ορισμένα ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με τους ακριβείς όρους της ανάθεσης, το τι θα γίνει με τα χρήματα που θα βάλει μέχρι το καλοκαίρι η οικογένεια Κάλας (αν θα μετοχοποιηθούν ή όχι), ποιος θα υπογράψει το συμβόλαιο (ζητήθηκε να υπάρχει και η υπογραφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος είναι ο εγγυητής της διαδικασίας) αλλά και το αν ο Ερασιτέχνης, θα έχει λόγο στις δαπάνες.

 

Ακόμη υπάρχει και το θέμα της συναλλαγματικής-εγγύησης που δεσμεύτηκε να καταθέσει η οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν στη γενική συνέλευση, όταν και τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να ενημερωθούν για τους όρους της συμφωνίας, ώστε να ψηφίσουν και τυπικά την ανάθεση του μάνατζμεντ στους αδελφούς Καλαϊτζίδη μέχρι τον Μάιο.

To Top