Δεν υφίσταται θέμα Δέλλα στον ΟΦΗ – Φήμες για Φάμπερ

Κάθε σενάριο που ήθελε τον Τραϊανό Δέλλα να αναλαμβάνει τα ηνία του ΟΦΗ διαψεύδουν από την κρητική ΠΑΕ. «Ψάχνονται» για ξένο προπονητή, με το όνομα του Έρνεστ Φάμπερ να ακούγεται έντονα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε διάψευση της φήμης που θέλει τον Τραϊανό Δέλλα να «μετακομίζει» στο Ηράκλειο για χάρη του ΟΦΗ προχώρησε η κρητική ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως δεν έχει υπάρξει επαφή με τον «Κολοσσό», αλλά και πως ουδέποτε τέθηκε θέμα να του δοθούν τα ηνία της ομάδας. Οι Κρητικοί ψάχνονται για προπονητή από το εξωτερικό και κατά προτίμηση από την Ευρώπη.

Υπάρχει η αίσθηση πως ο προπονητής αυτός θα είναι κάποιος που γνωρίζει καλά ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Ολλανδία.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Έρνεστ Φάμπερ, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ομάδα.

Πάντως, ο προπονητής που θα αναλάβει το κρητικό σύνολο θα πρέπει να καλύπτεται από το αγωνιστικό και διοικητικό πλάνο που υπάρχει, αφού «τρέχει» ήδη μεταγραφικός σχεδιασμός υπό την ευθύνη του Γιάννη Σαμαρά.

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ θα έχει, φυσικά, λόγο στον σχεδιασμό αυτό, όμως θα κληθεί να δεχτεί και κινήσεις που ήδη έχουν γίνει.

To Top