«Δεν φτάνει μόνο να λέτε ότι παίζετε στον Αρη, πρέπει να το δείχνετε κιόλας»!

Tα κεφάλια μέσα ξανά για τους παίκτες του Άρη που από τη Δευτέρα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε σήμερα αρκετά στο θέμα της τακτικής (έπαιξε η ομάδα 5Χ5 θέλοντας να δουλέψει στην ετοιμότητα και τα αντανακλαστικά σε μικρό χώρο και υπό πίεση), αλλά δεν άφησε για μια ακόμη φορά να περάσει το ψυχολογικό κομμάτι, σχολιάζοντας κάποια σημαντικά κατά τη γνώμη του πράγματα πριν από την προπόνηση.
Ο 46χρονος προπονητής επισήμανε κάποια κακώς κείμενα που εντόπισε στο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 και επισήμανε τι θέλει ο ίδιος κυρίως από τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές

Σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν συγχωρεί νωθρότητα και ολιγωρία και προσπάθησε να τους αφυπνίσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή μιλώντας στους παίκτες του, είπε ότι: «Δεν φτάνει μόνο να λέτε ότι παίζετε στον Αρη, πρέπει να το δείχνετε κιόλας».
Ο Άρης μπήκε στην τελική ευθεία και στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απέμειναν ζητούνται μόνο πράξεις και ουσία. Κάτι που καλούνται να το αντιληφθούν όλοι μέσα στην ομάδα.

To Top