Δεν χάνει ο Αστέρας στο Περιστέρι

Μία μέρα πριν το καθιερωμένο πέταγμα του αετού και τελευταία Κυριακή της Αποκριάς έχουμε επιλέξει για εσάς λίγα και… καλά παιχνίδια. Δράση υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας στις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το 2 Draw No Bet του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκονται αρκετά ψηλά και μας έχουν προσφέρει φέτος ωραίο θέαμα. Ειδικά οι Αρκάδες θέλγουν με τις εμφανίσεις τους, έχοντας μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, απο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πάει στην Αθήνα χωρίς άγχος, έχοντας ξεκουράσει μεσοβδόμαδα αρκετούς παίκτες (σ.σ: στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά) και έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να διευρύνει με αυτόν τον τρόπο την απόσταση απο τον τρίτο. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει επιπλέον πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Οι παίκτες του Αναστόπουλου απο την άλλη έχουν κάνει «κοιλιά», μια και μετράνε μόλις μία νίκη τις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Αστέρας μετρά 6 συνεχόμενες νικες, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σήμερα μπορεί να μας χαρίσει το Διπλό DNB σε απόδοση 2.46. Βέβαια καλυπτόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας, μια και με το DNB παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Κλείνουμε τις «εκπλήξεις» με το Χ2 της Τουν μέσα στη Βασιλεία.

Πάμε στα «Μονά» όπου ξεχωρίζει ο Άσσος DNB της Μπρόντμπι κόντρα στη Μίντιλαντ σε απόδοση 2.10. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές με τον πλέον εμφατικό τρόπο (3-0 την Άαρχους) για την ιστορική Μπρόντμπι, που πήρε μία τεράστια βαθμολογική ανάσα και πλησίασε μόλις στον ένα βαθμό τις θέσεις σωτηρίας. Παράλληλα ήταν και μόλις το τέταρτο τρίποντό της μετά από 22 αγωνιστικές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο σε μία από τις 15 τελευταίες της εντός έδρας αναμετρήσεις, κράτησε το μηδέν στην άμυνά της. Με αυτά τα δεδομένα στηρίζουμε τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε φόρμα, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ μέτρια εκτός έδρας.

Κλείνουμε τα «Μονά» μας με δύο σημεία. Συγκεκριμένα πάμε με τον Άσσο της Σάντερλαντ κόντρα στη Νόριτς σε απόδοση 2.10 και το Διπλό τη Ρόζενμποργκ κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ σε απόδοση 2.38.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει και πάλι δυνατά τον Nadal (χθες μας δικαίωσε και πλήρωσε απόδοση 1.50) κόντρα στον Del Potro σε απόδοση 1.57 για το ATP Indian Wells Masters.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

To Top