Δεν χάνει την τετράδα: Γουότφορντ – Αρσεναλ 2-3 (video)

Η Αρσεναλ πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ (2-3) και στο +1 από την Γιουνάιτεντ με δύο αγώνες λιγότερους.

Οι αγώνες περνούν και η Αρσεναλ δεν ξεφουσκώνει. Κόντρα σε όσα είχαν προβλέψει διάφοροι «ειδικοί», η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ούσα το φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης που σημαίνει έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αν και αντίπαλος ήταν η προτελευταία της βαθμολογίας, Γουότφορντ, οι Gunners χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια στο φινάλε για να κρατήσει την πολύτιμη νίκη. Στο 5’ ο Οντεγκααρντ με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1 έπειτα από ασίστ του Σακά, όμως μόλις 6 λεπτά αργότερα η Γουότφορντ απάντησε με εκπληκτικό ψαλίδι του Ερνάντες από σέντρα του Κικο Φεμενία (1-1).

Αυτό δεν πτόησε την Αρσεναλ, η οποία στο 30’ ανέκτησε το προβάδισμα όταν ο Σακά έκλεψε, συνδυάστηκε με τον Λακαζέτ και με τρομερό σουτ έκανε το 1-2. Με παρόμοιο τρόπο οι Λονδρέζοι πέτυχαν και το τρίτο τους γκολ. Στο 52’ ύστερα από ομαδική προσπάθεια ο Λακαζέτ έστρωσε αυτή τη φορά στον Μαρτινέλι και εκείνος με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 1-3. Τελικά η νίκη δεν ήταν άνετη στο φινάλε για την ομάδα του Αρτέτα, καθώς στο 87’ η Γουότφορντ μείωσε με τον Σισοκό, όμως το 2-3 ήταν το τελικό.

 

To Top