ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν χάρισε ούτε ευρώ από τις 600.000 ο Μήτρογλου! Συμφώνησε να τα πάρει σε περισσότερες δόσεις!

Άρης και Μήτρογλου ήρθαν χθες σε συμβιβασμό σε ότι αφορά την καταγγελία της σύμβασης από τον 34χρονο επιθετικό…

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, από τη στιγμή που ο Κώστας Μήτρογλου επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο για να δώσει ένα άδοξο τέλος στην αναιμική παρουσία του στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, ο Μήτρογλου δεν χάρισε ούτε… ευρώ στον Άρη και ειδικότερα στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τον πίστεψε και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λοιπόν ο Έλληνας επιθετικός διεκδικούσε ποσό που άγγιζε τις 600.000 ευρώ με την προσφυγή που κατέθεσε. Η επιδίκασή της, βάσει κανονιστικού πλαισίου, υποχρέωνε τον Άρη να καταβάλλει δέκα διαδοχικές ισόποσες μηνιαίες δόσεις (περίπου 60.000 ευρώ το μήνα), αρχής γενομένης από τον Μάιο. Συνεπώς, η εξόφληση θα ολοκληρώνονταν τον Φεβρουάριο του 2023.

Η πλευρά του Άρη ζήτησε να επιμηκυνθούν οι δόσεις και να ξοφλήσει τον Μήτρογλου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, ρίχνοντας το μηνιαίο ποσό περίπου στα 35.000 ευρώ. Με απλά λόγια, οι κιτρινόμαυροι για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα πληρώνουν κανονικά ένα σημαντικό ποσό στον Μήτρογλου για την εξόφλησή του.

Σημειώνεται, ότι εφόσον δεν τηρήσει τον διακανονισμό ο Άρης πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος επιβολής ποινών (αφαίρεση βαθμών).

To Top