Δεν χαμπαριάζει από κυρώσεις η Τσέλσι (1-3) τη Νόριτς (video)

Μπορεί η Τσέλσι να δέχθηκε κυρίως και να μην μπορεί να πωληθεί και να χάσει χορηγούς λόγω… Αμπράμοβιτς, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο διέπρεψε απέναντι στην Νόριτς επικρατώντας με 3-1.

Με πρωταγωνιστή τον Μέισον Μάουντ οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ με τον Τσαλόμπαχ στο 3ο λεπτό και στο 14′ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε το 2-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεέμου Πούκι, από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Μεντί για να μειώσει σε 2-1 (69′). Όμως η Τσέλσι που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 90ο λεπτό ο Κάι Χάβερτζ πέτυχε το τελικό 1-3 στο Carrow Road για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες των Λονδρέζων.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν εκείνη την ώρα, η Νιουκάστλ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον κατάφερε με τέρματα των Γουντ (32′) και Γκιμαράες στο 52ο πήρε σπουδαία νίκη που την έφερε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουλβς πήρε πολύ εύκολη νίκη με 4-0 επί της Γουότφορντ εντός έδρας, ενώ η Άστον Βίλα με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Κουτίνιο έφυγε με το διπλό από την έδρα της Λιντς με 3-0.

To Top