ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν χρησιμοποιείται σωστά ο χρόνος που κερδήθηκε

Ο χρόνος που κερδήθηκε από την αναβολή αορίστως των υποθέσεων για την κατάπτωση της εγγυητικής και τη νίκη επί του Λαυρίου σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν χρησιμοποιείται σωστά από την οικογένεια του Άρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης κερδίζει μόνο χρόνο, αλλά πλέον και ο ίδιος μάλλον έχει παρατήσει κάθε σκέψη ή πίεση για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στον Άρη με το επιχείρημα ότι έχει… πιο σοβαρά προβλήματα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο σύλλογος μέχρι στιγμής μοιάζει ανήμπορος να αντιδράσει σε αυτή την αδράνεια και την αναβλητικότητα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και ο λόγος είναι προφανής. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να διαχειριστεί το ύψος των χρεών, τα οποία μέρα με τη μέρα θα γίνονται περισσότερα.

Η ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών που εκπροσωπούνται από τους Καπάζογλου και Ζουλιάμη έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και βδομάδες και τι χρήματα διαθέτουν και τι χρέος εγγυώνται ότι θα καλύψουν. Πέραν τούτου ουδέν.

Σαφώς και δεν είναι πρόβλημα ούτε δικό τους, ούτε των “επιφανών” Αρειανών που η ΚΑΕ έφτασε επί Λάσκαρη να έχει χρέη πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ. Είναι, όμως, ένα πρόβλημα τις συνέπειες του οποίου θα υποστούν όλοι και αυτό είναι που τους κάνει ενεργούς, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο, άλλους καθόλου προς το παρόν.

Ευχής έργο είναι οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Ερασιτέχνη με κάποιους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη να έχουν αποτέλεσμα και καλό θα είναι να μάθουν όλοι στην συνέχιση της γενικής συνέλευσης του ΑΣ την προσεχή Τετάρτη το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων.

Ο Άρης βουλιάζει και οι λύσεις είναι μετρημένες και συγκεκριμένες και πάντα θα πρέπει όλοι να μην βγάζουν από το κάδρο τον “πατέρα” αυτών των προβλημάτων που δεν είναι άλλος από το Νίκο Λάσκαρη.

To Top