Δεν… χώνεψε την τριάρα ο Κούγιας και συνεχίζει το παραλήρημα!

Δεν… χώνεψε την τριάρα ο Κούγιας και συνεχίζει το παραλήρημα!

Το σόου του Αλέξη Κούγια συνεχίζεται και σήμερα. Είπαμε πολύ “το κρίμα” για έναν τόσο καλό και φημισμένο δικηγόρο, ο οποίος στο ποδόσφαιρο βγάζει τον άλλο του εαυτό. Να κλάψεις ή να γελάσεις με το νέο του παραλήρημα; Ίσως του προσφέρεις μια σόδα για να χωνέψει το… 0-4, που πλαστογραφήθηκε από τον Καραντώνη και τον Κοτσάνη και έμεινε στο 0-3. Βέβαια, αν είχε μερικά λεπτά ακόμη το παιχνίδι θα έμπαινε κι άλλο γκολ από τον Άρη, οπότε φθηνά την γλύτωσε.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έκανε στο γήπεδο, φτάνοντας μέχρι τον προπηλακισμό του Δημήτρη Νιαρχάκου και τις άτοπες και άστοχες ανακοινώσεις του, επειδή προφανώς δεν του δίνει κανείς σημασία, εξέδωσε σήμερα και νέα ανακοίνωση, μέσω της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Φυσικά, δεν θα αναπαράγουμετα όσα άκαιρα και… τοξικά εκτοξεύει για την δημιουργία εντυπώσεων. Άλλωστε έχουμε όλοι μας να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράγματα.

Απλά περιμένουμε από την ΠΑΕ Άρης να προσφύγει στην ΚΕΔ για να… κόψει την μπάλα από τον Καραντώνη, το πιο κακό και επικίνδυνο Έλληνα ρέφερι που αδίκησε για μια ακόμη φορά τους κιτρινόμαυρους.

 

To Top