Δεν ψηφίζουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι τηλεοπτικά “άστεγες” ομάδες της Super League

Για τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Για την ώρα όμως η πλειοψηφία των ομάδων και δη των λεγόμενων μικρομεσαίων δεν έχουν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο ούτε έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γίνει ότι και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση. Δηλαδή η πλειοψηφία των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν θα ψηφισουν την έγκριση του καταστατικού ώστε να ασκήσουν πίεση προς τα κανάλια και προς τις υπόλοιπες ομάδες του συνεταιρισμού.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει ως εξής: Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι οι ΠΑΕ Ιωνικός, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και ΟΦΗ. Αυτές οι ομάδες φέρονται να έχουν δεχθεί πρόταση από την Cosmote.

Άρης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν συμβόλαιο με τη Nova για ακόμα ένα χρόνο, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ φέρονται να έχουν δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από την Cosmote πάνω από 8 εκατ. ευρώ.

O Oλυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στη Nova, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτιμάται ότι θα καταλήξει σε ένα από τα δύο κανάλια.

Θυμίζουμε πως σήμερα (26/7) στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2021/22.

To Top