Δερμιτζάκης: “Ο διαιτητής εφάρμοσε το νόμο, τίποτα άλλο”

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε δίκιο στον διαιτητή Τριτσώνη που διέκοψε το ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα της ομάδας του με 6-2 από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Για την υπόθεση του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ είπε πως “δε θέλω να κάνω σχόλιο. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε την απόφαση αυτού του παιχνιδιού για να μπορούμε και εμείς να πάμε στο ματς με την Κερκυρα. Στόχος μας θα είναι μόνο η νίκη, ώστε να μην μας νοιάζει η απόφαση που θα παρθεί. Βάσει νόμου η ΑΕΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί και η ομάδα θα είχε σωθεί. Άρα θα είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το σημερινό ματς”.

Για το υπόμνημα του Πανθρακικού στην Πειθαρχική Επιτροπή και τη θέση της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Δεν το γνωρίζω. Δε θα αναιρέσουμε κάτι που εμείς ήμασταν οι πρώτοι που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε. Καταδικάζουμε τα επεισόδια στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση για οτιδήποτε κακό κάνει ένας ανεγκέφαλος δε φταίνε οι παίκτες και οι προπονητές. Αλλά ο έλεγχος είναι των ομάδων. Τότε ήμουν υπέρ να συνεχιστεί το ματς. Απ’ την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο διαιτητής δεν έπραξε σωστά. Εφάρμοσε το νόμο. Τίποτα άλλο. Σίγουρα το καλύτερο θα είναι να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, ώστε όταν παίξουμε στην τελευταία αγωνιστική, να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε”.

 

 

To Top