Δεσύπρης: “Εάν ο ποδοσφαιρικός Άρης δεν αγωνιστεί με κάθε τρόπο στη Β΄ εθνική, ο ΑΣ κινδυνεύει με αναστολή δραστηριοτήτων”

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε με την τοποθέτησή του ο Τάσος Δεσύπρης.

«Τα πιο βασικά προβλήματα είναι ότι ο σύλλογος δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα. Άρα ξεχνάμε οποιαδήποτε είσπραξη από το δημόσιο¨είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Επίσης δεν υπάρχει λογαριασμός να διακινήσει χρήματα. Οι οφειλές του είναι πάρα πολύ μεγάλες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στον αέρα.  Επιγραμματικά θα πω, ότι όπως γνωρίζω τα νούμερα και τα έχω δουλέψει, με πάσα γνώση και ευθύνη, σύμφωνα με την δική μου άποψη αν ο ποδοσφαιρικός Άρης δεν αγωνιστεί με κάθε τρόπο στη Β΄ ο αθλητικός σύλλογος Άρης κινδυνεύει με αναστολή δραστηριοτήτων”!

Σε άλλο σημείο επισήμανε: “Τα έξοδα, χωρίς να πληρωθεί τίποτα σε παλιά επαφή από 1/6/2015 είναι 460.000 ευρώ. Με την παραδοχή ότι κανένα τμήμα δεν ζητάει ούτε ένα ευρώ από τον σύλλογο, οι μισθοί προσωπικού-προπονητών σε γυμναστήριο-κολυμβητήρια 194.198 ευρώ, 17.000 ευρώ, η Εφορία είναι 40.000, τα δίκτυα κοινής ωφέλεια 204.000 ευρώ.

Τα σίγουρα έσοδα της επόμενης χρονιάς είναι 252.219 ευρώ, χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από τα παλιά.  Εύχομαι και ελπίζω ο σύλλογος συντεταγμένα και σοβαρά, να παίξει ο Άρης στη Β΄Εθνική, ο πρόεδρος του συλλόγου με στόχευση και συγκεκριμένες δράσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα να παίξουν στη Β΄Εθνική.

Μου προκαλεί θλίψη ότι σήμερα εδώ θα έπρεπε να απολογηθούν 5 διοικήσεις. Υπάρχουν δύο πρόεδροι που δεν απολογήθηκαν. Όπως έπρεπε να είναι και οι δύο (Γαλανός-Καλαϊτζίδης) που διαχειρίστηκαν το μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου, το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Τέλος με νέα τοποθέτηση του είπε: «Οποιαδήποτε αλλαγή διοικητική ή και άλλη είναι άκαιρη και άκυρη. Αυτό το 20μερο είναι κρίσιμο, Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να στηριχθούν από όλους. Είμαι στη διάθεση σας και όταν με το καλό τελεσιδικήσει και γνωρίζουμε που θα αγωνιζόμαστε, τότε εκεί όποιος ενδιαφέρεται να διοικήσει τον σύλλογο ας έρθει με συγκεκριμένη πρόταση να την θέσει στην έγκριση και την κρίση σας. Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε εξέλιξη δεν ωφελεί. Τότε θα καταθέσω την πρόταση μου να κριθεί και να συνεχίσουμε παρακάτω».

To Top