Δεσύπρης: “Εύχομαι οι πραγματικοί υπαίτιοι να παραδοθούν στην κρίση των οργάνων, της πολιτείας και του Θεού”

Θέση για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα πήρε ο Τάσος Δεσύπρης με γραπτή του δήλωση στην σελίδα που διατηρεί στο facebook…

Αναλυτικά η δήλωση του Τάσου Δεσύπρη: “Πρίν από 1 ακριβώς χρόνο στις 3/4/2012 είχα δημοσιεύσει ένα κείμενο με τον τίτλο ΄΄Η δική μου αλήθεια για την ομάδα που αγαπώ΄΄. Το κείμενο αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία μου στις επόμενες Γ.Σ της Κ.Μ.Α ευελπιστώ να έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στην πτώση της προηγούμενης διοίκησης.Σήμερα μετά από έναν χρόνο αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Στις 12/9/2012 κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ τότε Δ.Σ της Κ.Μ.Α έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεση του για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Στις 13/9/2012 έκανατην παρακάτω ΓΡΑΠΤΗ δήλωση που δημοσιεύτηκε σε όλα τα Μ.Μ.Ε :

΄΄Σήμερα Πέμπτη 13/9/2012 έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση του Δ.Σ της Κ.Μ.Α για πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναγκαστώ να βρίσκομαι δίπλα στα αγαπημένα μου πρόσωπα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις του θεσμικού μου ρόλου. Το αίτημα μου αντιμετωπίστηκε από όλα σχεδόντα μέλη του Δ.Σ με κατανόηση και ανθρωπιά η οποία με συγκίνησε και τους ευχαριστώ. Δηλώνω την πλήρη στήριξη μου στον άφθαρτο και έντιμο Πρόεδρο τηςΚ.Μ.Α και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά με την αρωγή (δυστυχώς όχι όλων) των υπολοίπων μελών του Δ.Σ και τους εύχομαι καλή δύναμη και καθαρό μυαλό για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και στάθηκαν δίπλα μου το τελευταίο χρονικό διάστημα και εύχομαι αν και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψω ενεργά στα κοινά της μεγάλης μου αγάπης του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.΄΄

Στις 14/9/2012 το Δ.Σ της Κ.Μ.Α με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ανέφερε μεταξύ των άλλων στην παράγραφο β΄:

΄΄ Δεν έγινε δεκτό το αίτημά παραίτησης του Αναστάσιου Δεσύπρη, τον απαλλάσσει όμως των καθηκόντων του μεταβιβάζοντάς τα στον Πρόεδρο του Σωματείου και για εύλογο χρονικό διάστημα (όχι επ’ αόριστον), προκειμένου να ασχοληθεί με το οικογενειακό του πρόβλημα και του εύχεται σύντομα να επανέλθει και να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά του.΄΄

Έκτοτε δεν είχα σχεδόν καμία συμμετοχή στις διαδικασίες.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι ευχής έργον οι όποιες απαραίτητες αλλαγές, που απαιτεί ο κόσμος να γίνουν ΑΜΕΣΑ και συντεταγμένα σύμφωνα με τα καταστατικά και τον νόμο, προκειμένου να είναι ισχυρές και απρόσβλητες.

Εύχομαι μετά την παράδοση του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διεξήχθη, το οποίο θα παραδοθεί στα χέρια του επόμενου προέδρου της Κ.Μ.Α ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, ενώπιον οποιουδήποτε μέλους το επιθυμεί (όπως προέβλεπε και η προκήρυξη του διαγωνισμού), οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης, να παραδοθούν εκτός της κρίσης των θεσμικών οργάνων του συλλόγου και της πολιτείας και στην κρίση του ΘΕΟΥ.

Υ.Γ    Θέλω να ευχαριστήσω τον Νικήτα Ματθαίου ο οποίος παρά τις όποιες διαφωνίες μας μετά από μια τυχαία συνάντηση μας ένα απόγευμα του Οκτωβρίου απέδειξε ότι διαθέτει Ανθρωπιά.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Κ.Μ.Α Κολωνιάρη Δημήτρη, Πετικόπουλο Φράγκο, Πινόπουλο Σοφοκλή και Ναούμ Άρη για την πολύτιμη προσφορά τους στην προσπάθεια επιβίωσης ενός συνανθρώπου μας”.

 

To Top