Δεσύπρης: «Μαύρη μέρα για τον Άρη…»

Για τις υποχρεώσεις της διοίκησης της ΠΑΕ αλλά και του κόσμου του Άρη μπροστά στο αδιέξοδο, έκανε λόγο ο Τάσος Δεσύπρης, χωρίς να κρύψει την έντονη απογοήτευσή του μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Ο Τάσος Δεσύπρης δήλωσε στο sport2310.gr: «Είναι πραγματικά μια μαύρη μέρα για τον Άρη η σημερινή. Είναι πολύ κρίμα να έχει φτάσει η ομάδα σ’ αυτά τα επίπεδα και τώρα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σκεφτούμε την επόμενη μέρα και μετά να προχωρήσουμε σε απόδοση ευθυνών».

Το πρώην στέλεχος του δ. σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη συμπλήρωσε λέγοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Εγώ έχω δηλώσει παρών, βλέπουμε όμως ότι η επόμενη μέρα είναι το σημαντικό κομμάτι και αφού δεν υπάρχει κάποιος χρηματοδότης μόνο ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει αυτή την στιγμή.
Εγώ δεν μέμφομαι τον Κόντη ούτε κάποιον άλλο από την διοίκηση γιατί αυτοί οι άνθρωποι φροντίζουν για τον εαυτό τους. Εμείς τους ανοίξαμε την πόρτα τους είπαμε: «ελάτε». Αυτοί τώρα πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να δώσουν λύσεις».

To Top