Δεσύπρης «φαβορί» για τη θέση του προέδρου, τι γίνεται με Ματθαίου

Σε σώμα αναμένεται να συγκροτηθεί το νέο… πολυσυλλεκτικό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνία Μελών. Πιθανός νέος πρόεδρος του φορέα θα είναι ο Τάσος Δεσύπρης, o oποιος είναι το… “φαβορί” αυτήν τη στιγμή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «Metrosport»: «Το πρώην διοικητικό στέλεχος δεν έκρυψε ποτέ σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις την φιλοδοξία του να προσφέρει από ένα νευραλγικό πόστο και είχε ξεχωρίζει την Κ.Μ.Α., όπου θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια δράσης για το καλό και συμφέρον του Άρη».

Όπως είναι γνωστό το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να συσταθεί σε σώμα και εκεί θα προκύψουν και οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γενικού γραμματέα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα Ο Τάσος Δεσύπρης πέραν της δικής του ψήφου φαίνεται να απολαμβάνει ακόμη της στήριξης του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και του Αριστοτέλη Ναούμ, συνυποψήφιων του με τους οποίους πρόσφατα εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία επεσήμαναν τις κοινές απόψεις και θέσεις στα θέματα που αφορούν τον Φορέα, καθώς και του πρώην μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτη Ζουμπουρίδη».

Παράλληλα, ο Νικήτας Ματθαίου φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου από την πλευρά του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο πρώτο και κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο.

To Top