Δευτέρα το δεύτερο δ.σ. της Κοινωνίας Μελών, κρίσιμο για την ενότητα και την συσπείρωση

Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη. Αυτό που έγινε κατανοητό πλήρως – δυστυχώς – από όλους είναι ότι δεν υπάρχει ίδια γραμμή πλεύσης από όλα τα μέλη του. Ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Νικήτας Ματθαίου είναι σε… άλλη σελίδα του βιβλίου, οι άλλοι πέντε σε μια άλλη.

Μέσα σε αυτή την διαμορφωθείσα κατάσταση ο σύλλογος ψάχνει στηρίγματα για να συσπειρώσει τον λαό του γύρω από την ομάδα και ό,τι έγινε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μόνο προς αυτή την κατευθύνση δεν οδηγεί τους φιλάθλους.

Ο Σκόρδας μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει πλάνο το οποίο επεξεργάζεται έξι μήνες, να έχει την στήριξη του Ματθαίου, αλλά θα πρέπει να κατανοήσει ότι “ετσιθελικά” δεν μπορεί να περάσει τίποτα από το διοικητικό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι πέντε οφείλουν να “γεννήσουν” ιδέες και λύσεις για τον Άρη τώρα, διαφορετικά θα υπάρχει μόνο ένα πλάνο (του Σκόρδα), το οποίο δεν μπορεί να περάσει με τον τρόπο που επιδιώκει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να το κάνει.

Αν οι επτά βρουν κοινό σημείο επαφής, δηλαδή οι… πέντε (Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ζουμπουρίδης, Αλεξανδρίδης, Ναούμ) με τους… δύο, την επόμενη Δευτέρα, θα είναι το πρώτο βήμα για να χαραχθεί μια κοινή στρατηγική για τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Την Δευτέρα, κατά δήλωση του κ. Γρόλλιου, θα αποφασίσει το συμβούλιο ποιον ή ποιους θα προτείνει για να μπουν στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, που θα διορίσει το Πρωτοδικείο, οπότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την κρισιμότητά του.

 

To Top